Oldalak

2013. november 5., kedd

Nemzetközi vizeken

A DXN Marketing egy olyan MLM vállalat, amelyik elindította az „Egy Világ – Egy Piac” koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó regisztrált tagnak, hogy közvetlenül hozzá csatlakozva, munkatársként szponzoráljon más országok regisztrált tagjait. Éppen ez a tényező az amely, hatalmas lehetőséget jelent ebben a hálózati rendszerben. 


A DXN cég Európában magyarországi központtal kezdte el tevékenységét. A magyar piacnyitást követően kezdődött meg az Európai terjeszkedés. Mára már Németországban, Ausztriában, Ukrajnában, Spanyolországban, Olaszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Görögországban és Oroszországban is elérhető a DXN közvetlenül. Ez annyit jelent, hogy pl.: a hozzám csatlakozó olaszországi tag közvetlenül Olaszországból van kiszolgálva így a csomagszállítási költség az országon belül szokásos összegbe kerül. Ugyanakkor természetesen az MLM rendszerből adódóan a külföldi tag forgalma az én forgalmamat is növeli. Mondanom se kell ez milyen forgalomnövekedést és hálózatbővülést eredményezhet.

Azokban az országokban ahol még nem történt meg a hivatalos piacnyitás ott is lehetőség van DXN termékforgalmazásra és hálózatépítésre csak ott a pozsonyi központból történik a termékszállítás, így a postaköltség nem a helyi, hanem a nemzetközi futár díjszabásának megfelelő lesz.

A „tetemes” 5000 Ft-os regisztrációs díjhoz, mint említettem jár ingyen professzionális weboldal, webshoppal, hírlevélküldő rendszerrel és megannyi hasznos dologgal. (a weboldalról később részletesen írok) Az ingyen weboldal azonban nem 1 db magyar nyelvű weboldalt jelent, hanem jelenleg 17 nyelven indítható professzionális weblap és egyszerre párhuzamosan minden nyelven. Gyakorlatilag teljes Európa lefedhető, így akinek van online marketing ismerete vagy nyelvtudása, annak komoly erőforrást jelenthet ez a lehetőség.
Példaként tekints meg pár idegen nyelvű weboldalam

                   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése